Què fer

Aquesta presentació amb diapositives necessita JavaScript.


La casa està molt ben situada. Es pot anar a la muntanya, només a 35 minuts hi ha el Montcaro, i també és a prop del mar. Les platges del Perelló són a 30 minuts, són molt boniques. El riu dóna molta vida a la zona: es pot navegar amb la barcassa o bé fer piragüisme.

L’estrella a Benifallet són les Coves, són espectaculars i de visita obligada. El castell de Miravet i la cooperativa de Pinell estan al costat.

Per als que els agradi el senderisme es pot anar caminant a Cardo i veure l’antic balneari (ara en ruïnes) i passejar pel bosc, és una autèntica meravella!

Les piscines del poble són grans i estan molt netes, i tan sols a 4 minuts de la casa.

La gastronomia també està molt valorada a la zona. Hi ha 4 o 5 restaurants a Benifallet hi ha, 2 de molta anomenada, hi ha visitants que vénen a posta per degustar els seus plats. Aquí us deixem un llistat d’ells: Restaurants a Benifallet

També està molt de moda la via verda, on us trobareu un fantàstic recorregut lineal per fer cicloturisme i descobrir diferents paratges.

L’antiga estació de Benifallet s’ha convertit en punt neuràlgic per passejades en bici i també tenen bar restaurant.

Un altre interessant lloc és el poblat ibèric, molt menys conegut però xulíssim, és preciós per visitar sobretot si es va amb la barcassa pel riu.

L’ermita del poble fins ara no ha estat oberta al turista però aquesta en un lloc molt bonic i val la pena anar a veure-la.

En definitiva, Benifallet i els seus voltants està ple de coses interessants per veure i activitats a fer.

Anuncis