Com és

Casa Puntes Façana

Gaudireu d’una acollidora casa dissenyada per aprofitar tots els espais que conté. Decorada i restaurada personalment pels seus propietaris. Consta de 5 habitacions , 4 d’elles amb llit de matrimoni i un llit de 110 cm (la casa és per a 9 o 10 persones). Hi ha 2 banys , i els dos amb dutxa. També hi ha un menjador familiar i íntim, i una cuina àmplia, on podran celebrar els àpats tots els hostes còmodament. A més d’una bonica terrassa posterior, amb safareig i un frondós pati que es visualitza des del terrat.

Aquesta presentació amb diapositives necessita JavaScript.

Respecte la roba de la llar, està totalment equipada amb llençols, nòrdics, tovalloles, etc. Tot de roba de qualitat.
A la cuina trobareu tots els petits electrodomèstics (espremedora, torradora, minipimer, cafeteres de diferents tipus, batedora de fer cocos, fondue, etc.) Evidentment la cuina amb nevera, combi, rentavaixelles, vitro, rentadora, etc.
I també tots els utensilis i vaixella amb cristalleria i altres, per a més de 12 persones.

Si aneu a l’estiu tindreu aire condicionat , un aparell en cada pis que refreda àmpliament els dos espais, ia l’hivern podreu fer servir la calefacció individual a cada habitacle. També disposa de xemeneia de les antigues del sòl (però no s’aconsella usar-la en cas d’anar amb nens, és perillós).

Està situada al centre del poble , en un carrer molt tranquil on no passen cotxes. Si aneu amb nens, podran jugar al carrer com antigament es feia en els pobles. Les botigues de queviures, carnisseries i forn estan totes al voltant de la plaça que dista de la casa escassos 100 metres.

Pots contactar amb nosaltres enviant el formulari , trucant al 610 36 70 24 , enviant un email a gloriapuntes33@gmail.com oa través de diverses plataformes :

 • miscasasrurales.com
 • toprural.com
 • clubrural.com
 • Anuncis

  Deixa un comentari

  Fill in your details below or click an icon to log in:

  WordPress.com Logo

  Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

  Google photo

  Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

  Twitter picture

  Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

  Facebook photo

  Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

  S'està connectant a %s