Navegació fluvial

Navegación fluvial

Navegació fluvial


Ja sigui en piragua o amb barca motoritzada , navegar per l’Ebre permet descobrir , tranquil·lament , nous punts de vista sobre el paisatge fluvial . El tram navegable s’inicia a Móra d’Ebre , des d’on s’inicia un recorregut de gairebé 90 km, que riu avall , porta fins a la mateixa desembocadura del Delta.

Un dels trams de més bellesa paisatgística és el que transcorre entre Mora d’Ebre, Miravet -amb el seu castell templer a la part alta de la muntanya i Benifallet . Durant el recorregut es pot contemplar com les muntanyes del Cardó i la serra de Cavalls s’abalança sobre el riu que transcorre plàcidament . A més, en aquest punt el bosc de ribera és frondós i salvatge.

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s