Castell de Miravet

Castillo de Miravet

Castillo de Miravet


El Castell de Miravet és una edificació del terme municipal de Miravet . Situat a la cimera d’un turó d’uns 100 metres d’alt, el castell està considerat un dels millors exemples d’arquitectura militar templera de Catalunya .

El pati d’armes del castell de Miravet es divideix en dos grans recintes : el jussà ( construït entre el segle IX i el XI ) , recinte emmurallat distribuït en tres nivells esglaonats , de més de dotze mil metres quadrats; i el recinte sobirà ( del segle XII ) , d’uns 2.500 metres quadrats , format per una estructura poligonal amb cinc torres, contraforts i un pati d’armes al mig, al voltant del qual es distribueixen les dependències seguint el model de planta d’un monestir típic cistercenc , adaptat per a les funcions bàsiques militars.

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s